Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zwartemeer - tuincentra
Berends Groencentrum
Van harte welkom bij berends-groencentrum.nl. berends groencentrum
http://www.berends-groencentrum.nl
Gerelateerd
 • Eerste MAN 8x8 WS voor Conen Transport Zwartemeer
  Op de TKD was deze 8x8 WS nog wit, nu zit de kleur van Conen Transport Zwartemeer er al op. En het betreft hier een (wereld) primeur. Dit is de eerste 8x8 WS in Euro 6 uitvoering in Nederland. Een MAN welteverstaan. Deze MAN TGS 43.440 8x8 WS is de eerste Euro 6 die door WVT is omgebouwd naar Wide Spread, waardoor het laadvermogen van dit voertuig met netto 6.000 kg toeneemt. Het chassis is std. voorzien van waterpas regeling, hoogte regeling, stabilisatie en natuurlijk hydraulische achteras besturing. Tevens zijn er een weegsysteem en uitschakelbare achterasbesturing gemonteerd en staat het chassis op ?grote wielen?. Door de relatief kleine Euro 6 demper van MAN is dit geen probleem. Met een GVW van 43.000 kg en een eigen gewicht van 12.000 kg is dit chassis een topper in zijn klasse. Het chassis is uitgevoerd met de sterke 440 pk D26 MAN Euro 6 motor, met daaraan gekoppeld een Tipmatic versnellingsbak. De terrein software zorgt ervoor dat het voertuig straks in de zandbaan zijn m...
 • Bank voor de klas: gastles in Zwartemeer
  ZWARTEMEER - Tijdens de Week van het Geld stond het project Bank voor de klas centraal. De medewerkers van Rabobank Emmen-Coevorden verzorgden gastlessen van ongeveer anderhalf uur voor de groepen 6, 7 en 8 bij basisscholen in de gemeente Emmen.
 • Herinrichting Bargerveen-Schoonebeek: informatieavonden
  WEITEVEEN - De bestuurscommissie Bargerveen-Schoonebeek houdt informatieavonden over de herinrichting van het Bargerveen.
 • SVWW wint verdiend van DOS
  Westerbork - De handbaldames van SVWW waren een maatje te groot voor DOS 3.
 • Hurry-Up wil verder met Gintaras Cibulskis
  Gintaras Cibulskis, de populaire Litouwse ?sloopkogel', heeft een aanbieding van de Zwartemeerse eredivisionist JMS/Hurry-Up om bij te tekenen. Hurry-Up verwacht een andere Litouwer, Robert Svedas, binnenkort weer in Zwartemeer te verwelkomen. Hij is al bijna een jaar uit de roulatie door een kruisbandblessure en revalideerde bij zijn voormalige club.
 • 'Terug naar 't Aole Zwartemeer'
  NIEUW-DORDRECHT/ZWARTEMEER - Een reis terug in de tijd naar 't Aole Zwartemeer - dat nu het natuurgebied Bargerveen is - maar dan niet alleen.
 • Raptim pakt zes punten in paasweekend
  Coevorden - Raptim won in twee dagen tweemaal met 2-0 en pakte dus twee keer drie punten. Het ontving in twee wedstrijden ook twee gele kaarten.
 • Vondst hennepplanten; gemeente Emmen sluit woning in Zwart..
  ZWARTEMEER - De vondst van 858 hennepplanten is voor de gemeente aanleiding om een woning aan de Eemslandweg 73 in Zwartemeer voor de duur van drie maanden te sluiten
 • Protestactie op A37 bij Zwartemeer
  ZWARTEMEER - Op de snelweg A37 is vrijdagmiddag actie gevoerd tussen Veenoord en Zwartemeer.